Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

2 Spelers gezocht RKVV Wilhelmina 3e 's-Hertogenbosch

  • Ron Baaten (Den Bosch)

    RKVV Wilhelmina 3e ('s-Hertogenbosch), is voor volgend seizoen op zoek naar twee nieuwe aanwinsten om ons team te versterken. Wij zijn spelend in de 4e klasse reserve zondag en spelen meestal om 12:00. Wij zijn een team met jonge enthousiaste spelers (22-30 jaar) die een goede combinatie hebben van serieus voetbal en een gezellige derde helft. We trainen 1 keer per week namelijk woensdags. Op dit moment hebben wij 14 spelers en twee geblesseerden waarvan het maar de vraag is of zij er volgend seizoen bij zijn. Iedereen speelt is bij ons de regel!

    Afgelopen seizoen is gebleken dat we 2 man tekort komen om goed door het seizoen heen te komen (blessures, afwezigen i.v.m. werk of vakantie) dus vandaar deze oproep.

    Kan jij een leuk balletje trappen en ben je geïnteresseerd om in Den Bosch ons team bij Wilhelmina te komen versterken neem dan telefonisch contact op met mij (Ron Baaten email ronbaaten@live.nl).

    We horen graag van je!

  • Hagelslag32

    Vraag collins john die wil vast wel