Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Radioprogramma zoekt voetbalanalisten tijdens EK

  • Lex Sternfeld

    Beste allen. Ik ga voetbalprogramma's rond het EK maken op de Amstelveense radio. Misschien vind je het leuk om als deskundige mee te doenl? Het gaat om het volgende: NieuwsRadio Amstelveen is een grote groep aan het samenstellen om tijdens het EK Voetbal Oranje en de andere landenteams, spelers en coaches in een ongedwongen sfeer te analyseren. Ook zullen nieuwtjes en geruchten uit Polen en Oekraïne rondom Oranje en andere deelnemende landen op de radio onder de loep worden genomen.

    In speciale uitzendingen zal NieuwsRadio Amstelveen gedurende het EK minimaal twee keer per week gespeelde en nog te spelen wedstrijden analyseren met een steeds wisselend deskundigenpanel. Je hoeft niet naar de studio te komen, maar zal tijdens het radioprogramma gebeld worden om je mening te geven over alles dat op dat moment aandacht verdient.

    Ga je (of ken je iemand) naar Polen of Oekraïne? Via skype haalt NieuwsRadio Amstelveen de persoon in de uitzending.

    Lijkt het je leuk om mee te doen? Ervaring is niet vereist, leeftijd onbelangrijk.

    Voor meer informatie mail naar lex@rtvamstelveen.nl

    gr,

    Lex Sternfeld, www.rtvamstelveen.nl

  • The digital club

    TDC software, een modulair concept waarin alle gegevens van een speler, team, club en of trainers op een centraal punt worden verzameld. Door gebruik te maken van de module video analyse zult u snel een professionele video analyse maken van voetbal wedstrijden.

    Meer vind u op onze website www.thedigitalclub.nl