RKVV SDO zoekt nieuwe coach

15 januari 2012

Voetbalvereniging RKVV SDO uit BUSSUM waarvan het eerste vrouwenelftal uitkomt in de 1ste klasse KNVB zondag zoekt met ingang van het seizoen 2012–2013 voor haar spelersgroep vrouwen 2 uitkomend in de promotie 3de klasse een:

Gedreven train(st)er met ontwikkelcapaciteiten voor aansluiting naar het eerste team!

RKVV SDO heeft zich inmiddels ontpopt tot een vereniging, met circa 120 meisjes/vrouwen, waar het vrouwenvoetbal zijn plaats binnen de club heeft verdiend en waar het bestuur volledig achter staat. Opleiden, samenwerken, aantrekkelijk en slim spelen staan centraal bij ons maar natuurlijk ook plezier is een belangrijke factor om tot een geheel te komen. De jeugdafdeling biedt spelers en speelsters de mogelijkheid zijn of haar vaardigheden optimaal te ontwikkelen. RKVV SDO heeft haar beleid vastgelegd in een voetbalmissie en voetbalvisie, die wordt bewaakt door de technische commissie. Als onderdeel hiervan zal de train(st)er/coach nauw samenwerken met de Hoofdtrain(st)er.

Onze seniorenvrouwenselectie bestaat uit twee elftallen, waarvoor de hoofdtrain(st)er de verantwoordelijkheid heeft. Het tweede elftal speelt in de derde klasse. De trainingen vinden plaats, op woensdag- en vrijdagavond. Daarnaast wordt begeleiding en coaching van het tweede elftal op zondag verwacht.

Functie eisen:

- Kandidaat dient liefst in het bezit te zijn van liefst TC III (UEFA C) (niet vereist) maar wel

gediplomeerd of langere ervaring;

- Gericht op ontwikkeling van individuele spelers;

- Sterke affiniteit met en ervaring in vrouwenvoetbal;

- Sterke communicatieve en sociale vaardigheden;

Voor nadere informatie: Ted Frederiks, telefoon 06-54 60 76 71 (Technisch commissie aanspreekpunt meisjes/Dames).

Schriftelijke sollicitaties met curriculum vitae aan: info@mijnhuisinitalie.com