http://shirtsofholland.com

ShirtsofHolland.com | Stijlvolle Oranje Overhemden voor EK Polen/Oekraine, Koninginnedag, Olympische spelen en WK

Like ons op FaceBook! http://www.facebook.com/shirtofholland

Oranjekoorts

Tijdens de aanzwellende Oranjekoorts in juni 2010 zochten we een mooi oranje overhemd. Een stijlvol shirt dat we bijvoorbeeld op het werk konden dragen tijdens wedstrijddagen van het Nederlands Elftal - en daarna uit de kast konden trekken tijdens andere ‘Oranje getinte feestelijkheden’ zoals Koninginnedag of de Olympische Spelen. Waar we ook zochten, er was niets anders te vinden dan de bekende oranje polo’s en soortgelijke gadgets. Samen namen we ons voor om dit jaar goed voor de dag te komen.

Piekfijne oranje eyecatchers

Hoog tijd voor een nieuw geheim supporterswapen, dachten we. Een stijlvol overhemd dat er verzorgd uitziet, van goede kwaliteit is én lekker zit. Dus hebben we supermooie ShirtsofHolland overhemden ontworpen, waarin een oranjesupporter er piekfijn uitziet – op werk, privé en tijdens evenementen. Niet zo'n goedkoop shirt waar je voor het eerste fluitsignaal al in staat te zweten. Maar een kwalitatief hoogstaand dress-shirt dat er verzorgd uitziet, van excellente kwaliteit is (100% katoen) én lekker zit. Het heeft een licht getailleerde Modern Fit uitvoering en strakke Italian spread boord. Kortom, eyecatchers met een goede pasvorm.

Onze webshop is open!

Onze winkel is open! Dat betekent dat vanaf vandaag onze overhemden te bestellen zijn. Ze zijn verkrijgbaar in de basiskleuren wit en donkerblauw. Deze nette overhemden zijn voorzien van unieke Hollandse details zoals een geborduurde leeuw, oranje stiksels, oranje knoopsgaten en een rood-wit-blauw contrast in de boord en naden.

Ons oranje aanbod

We leveren aan individuen, bedrijven, clubs of groepen en bieden interessante staffels. Denk ook aan een ‘gesubsidieerd’ overhemd met een tijdelijke actiecode, marketing incentives of voor het gebruik tijdens beurzen en evenementen. Een mooi oranje overhemd cadeau voor Koninginnedag, Olympische spelen het EK of vaderdag. So let's spread the word.

Mark, Mike en Sean | ShirtsofHolland.com

Facebook: http://www.facebook.com/shirtsofholland

Twitter: https://twitter.com/#!/shirtsofholland

Pinterest: http://pinterest.com/shirtsofholland-com

Voor de pers: http://shirtsofholland.com/voordepers

Over ons: http://shirtsofholland.com/overons

Beeldmateriaal: http://shirtsofholland.com/fotopagina