Wenst u voetbal vereniging nieuwe CLUBDASSEN? Dat kan, TieConcepts is specialist in het ontwerpen en produceren van Custom Made Clubdassen.

Wij ontwierpen voor o.a. FC Twente, FC Utrecht, VVV Venlo en Club Brugge de stropdassen.

CLUBDASSEN

C;ubdassen? Al eens gedacht aan exclusieve stropdassen met logo in uw huiskleur(en) en huisstijl? TieConcepts ontwerpt en produceert stropdassen, manchetknopen, shawls en andere modeaccessoires volledig in uw eigen huisstijl. Stropdassen naar eigen ontwerp en met ingeweven logo is bij TieConcepts al vanaf 30 stuks mogelijk! Als TieConcepts beschikken wij over een eigen atelier en weverij waardoor wij de beste prijs/kwaliteit verhouding kunnen bieden met een allerlaagste prijsgarantie. Door de zeer korte lijnen zijn wij in staat een zeer snelle levertijd te garanderen……TieConcepts beschikt over een eigen ontwerpafdeling die in overleg met u passende ontwerpen kunnen maken. Voor 99,9% kunnen wij op de dag van uw aanvraag de eerste ontwerpen al tonen. Hierin zijn wij echt uniek!

U kunt bij ons o.a. kiezen uit bedrukte stropdassen of een stropdas met ingeweven logo, wapen of tekst. De stropdassen met ingeweven logo geven het allermooiste resultaat. Bedrukte stropdassen worden vooral gebruikt wanneer u snel (enkele dagen) over de stropdassen wil beschikken. In overleg met u bepalen we de structuur van de weving en de mogelijkheden daarin. Uiteraard bieden wij ook tal van fraaie verpakkingsmogelijkheden. Op de webpagina van opties vindt u hier meer over. Meer weten neem vrijblijvend contact met ons op ons team staat graag voor u klaar!

Ga direct naar onze website….klik hier